Husker du at få gennemgået dit airconditionanlæg?

Mange glemmer, at aircondition og klimaanlæg skal have et servicetjek minimum en gang om året. Dette er noget, vi hos NBC Biler kan udføre på alle bilmærker. På vores autoværksted er vores automekanikere er certificerede til at udføre service på aircondition og klimaanlæg. Vi bruger det nyeste udstyr til blandt andet, at trykprøve og tjekke kølervæsken.

Hvad sker der hvis du ikke får service?

Løber dit klimaanlæg eller airconditionanlæg tør for kølervæske, stopper anlægget. Det har samme effekt som en motor uden olie – anlægget går i stykker. Det er derfor vigtigt, at du vedligeholder det, og at anlægget kører så funktionsdygtigt som muligt. Det er også langt billigere at vedligeholde frem for, hvis anlægget går i stykker.

Du skal være opmærksom på, at service af aircondition ikke er en del af det obligatoriske serviceeftersyn. Ønsker du at få tjekket det, skal du derfor betale ekstra.

Ønsker du et servicetjek af dit klimaanlæg?

Vi kan altid kontaktes på telefon: +45 48 250 250 eller mail: info@nbcbiler.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores service på både aircondition og klimaanlæg. Du er også velkommen til at besøge vores brugtvognscenter i Hillerød, for at høre nærmere.

Vi har serviceret mange kunder fra hele Danmark, men primært i Nordsjælland.

Få en god bilfinansiering hos os!

Ved køb af din nye bil, kan du få købet finansieret hos os. Vi har i mange år samarbejdet med en af markedets førende inden for finansiering af biler, Santander. Derudover samarbejder vi også med blandt andet Nordania Finans.

Vi tilbyder finansiering både med og uden udbetaling, alt efter hvad du ønsker.