Leasing af biler til private og erhverv

Har du brug for en ekstra bil, skal du blot bruge bilen til og fra arbejde eller måske som en del af dit arbejde. Så er det ideelt lease en bil. Vi har hos NBC Biler et fint udvalg af gode brugte biler, som du kan få til en fast månedlig ydelse.

En økonomisk tryghed

Ved at lease en bil, får du ingen uforudsete udgifter, eftersom du skal betale en fast pris en gang pr. måned. I prisen er der inkluderet serviceaftaler, så bilens stand opretholdes. (på nye biler)

Du kan tegne leasingaftalen et år af gangen og herefter forlænge, alt efter hvor lang tid du ønsker at leje bilen. Sker der skader på bilen, er det din pligt at informere os og dit forsikringsselskab.

Det eneste du selv skal stå for, er at betale grøn ejerafgift og forsikring. Ønsker du råd og vejledning omkring hvilket forsikringsselskab du skal vælge, kan vores personale give dig den rådgivning, der skal til, så du kan træffe en beslutning. Ved flexleasing står forbrugeren også for tilbagekøbet af bilen efter endt leasingperiode.

Kontakt os for leasing af biler

Før at du kan lease en bil som privat person, skal du være kreditgodkendt. Ønsker du at høre mere om dine muligheder ved leasing af en bil, er du altid velkommen til at besøge vores bilcenter i Hillerød. Vi har blandt andet leaset mange biler til store dele af Nordsjælland.

Få en god bilfinansiering hos os!

Ved køb af din nye bil, kan du få købet finansieret hos os. Vi har i mange år samarbejdet med en af markedets førende inden for finansiering af biler, Santander. Derudover samarbejder vi også med blandt andet Nordania Finans.

Vi tilbyder finansiering både med og uden udbetaling, alt efter hvad du ønsker.