Autoværksted i Hillerød

Reparation af alle mærker

Uanset om du skal have skiftet bremseklodser, støddæmper eller udstødning så kan vores automekanikere gøre det for dig. Vores mekanikere er alle uddannede til at udføre reparationer på alle bilmærker. Vi sørger for at de løbende får den rette efteruddannelse, så de kan følge med udviklingen inden for de nye styresystemer med mere.

Et autoværksted med gode kvalifikationer

Vi er hos NBC Biler medlem af Mekonomen Autoteknik, hvilket betyder, at vi er et frit autoværksted. På vores autoværksted udfører vi alle typer for reparationer og service.

Vi er også tilknyttet teknologisk institut som regelmæssigt kontrollerer vores arbejde, værktøj og værksted. Du kan derfor føle dig tryk i at automekanikerne udfører arbejdet på din bil, korrekt. 

Kontakt vores autoværksted

Er det ved at være tid til et serviceeftersynreparation af din bil eller dækservice, er du altid velkommen til at kontakte vores automekanikere for en tid. Vi hører til i Hillerød, men vi har mange kunder fra hele Nordsjælland.

Få et uforpligtende tilbud eller book tid på vores værksted på tlf. 48 250 250 eller ved at udfylde nedenstående formular.

Bilvask hos NBC Biler

Kom og prøv vores bilvask.

Vask 1 Skum-Vask-Voks-Tørring Pris 80,00 kr.
Vask 2 Skum-Vask-Tørring  Pris 60,00 kr.

                                       

 

Få en god bilfinansiering hos os!

Ved køb af din nye bil, kan du få købet finansieret hos os. Vi har i mange år samarbejdet med en af markedets førende inden for finansiering af biler, Santander. Derudover samarbejder vi også med blandt andet Nordania Finans.

Vi tilbyder finansiering både med og uden udbetaling, alt efter hvad du ønsker.