Biler købes

Ønsker du at sælge din bil?

Vi er altid på udkig efter opkøb af nye biler til vores brugtvognshandel. Står du derfor og vil af med din bil, er du altid velkommen til at kontakte os hos NBC Biler. Vi søger som udgangspunkt små økonomiske biler og familiebiler, som stadig kan køre i mange år.

Vi henter gerne bilen hos dig!

Uanset om du er privat person eller erhvervsdrivende, køber vi gerne din bil. Har du svært ved at komme til os, er det ingen hindring. Vi besøger dig og gennemgår bilen. Det gælder både, hvis du bor i Jylland eller på Sjælland. Ved en gennemgang af bilen tjekker vi først det visuelle og kører herefter en tur i bilen og tjekker afslutningsvis bilens servicehistorik.

Vi er altid på jagt efter en god handel, hvor begge parter er tilfredse, så vi igen ved lejlighed kan lave en god handel. Står du med en restgæld på din bil, er dette ingen hindring når biler købes af os, eftersom vi gerne vil indfri din gæld.

Vi sørger for hele processen

Når vi opkøber biler, sørger vi for alt det praktiske. Dette indebærer blandt andet:

  • Omregistrering
  • Tilmeldinger
  • Forsikringer

Det eneste du skal gøre, er at overdrage bilnøglerne til os - så står vi for resten. Vi forventer ikke, at din bil er rengjort eller vasket ved overdragelsen, da den mekaniske og kosmetiske rengøring er noget vores dygtige klargøringsmedarbejdere står for. 

Giv os et kald i dag

Du er altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling, hvis du ønsker at sælge din bil. Vi kan kontaktes på telefon 48 250 250 på hverdage fra kl. 9.00 – 17.30 og søndage fra kl. 11.00 – 15.00.

Vores bilcenter er lokaliseret i Hillerød, men vi køber biler i hele Danmark, hovedsageligt i Jylland og i Nordsjælland. 

Få en god bilfinansiering hos os!

Ved køb af din nye bil, kan du få købet finansieret hos os. Vi har i mange år samarbejdet med en af markedets førende inden for finansiering af biler, Santander. Derudover samarbejder vi også med blandt andet Nordania Finans.

Vi tilbyder finansiering både med og uden udbetaling, alt efter hvad du ønsker.