Køb og salg af brugte elbiler

Elbiler er et populært valg blandt flere og flere danskere, da de både er mere miljøvenlige og billigere i drift. Særligt i de større byer er elbilerne vokset i antal, hvor der findes mange offentlige ladestandere. Salget vokser dog også i yderområderne, hvor flere ladestandere kommer til. Hos NBC-biler i Hillerød er vi specialister i køb og salg af brugte elbiler, og vi står derfor altid klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker rådgivning og hjælp til køb eller salg i den forbindelse. Vores uddannede personale er eksperter på området, og vi bestræber os altid på at komme med den bedst mulige aftale og pris.

Ønsker du at sælge din elbil?

Hos NBC-biler tilbyder vi opkøb af din brugte elbil, så du ikke skal bruge energi og tid på at få den solgt. Dette gælder både i forbindelse med private og erhverv. Hvis du ikke har mulighed for at levere bilen til os, kan vi uden problemer komme og gennemgå samt afhente den hos dig uanset hvor i landet, du befinder dig. Vores mål er altid at foretage en god handel, så både du og vi er tilfredse. Hvis du gerne vil have solgt din elbil på en god, sikker og nemmere måde, kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi sørger for alt det praktiske i form af omregistrering, tilmeldinger og forsikringer.

Ønsker du at købe en brugt elbil?

Hos NBC-biler har vi mange års erfaring med opkøb og salg af biler (heriblandt elbiler), og vi kan med rette kalde os Nordsjællands bedste brugtvognscenter. Vores kunder er altid det vigtigste for os, og vi står derfor altid til disposition ift. rådgivning og. Lign… Ønsker du at købe eller sælge en bil, kan vi til hver en tid kontaktes på tlf.: +45 48 250 250 eller via mail: info@nbcbiler.dk.

Se vores udvalg af biler til salg

El-biler

Få en god bilfinansiering hos os!

Ved køb af din nye bil, kan du få købet finansieret hos os. Vi har i mange år samarbejdet med en af markedets førende inden for finansiering af biler, Santander. Derudover samarbejder vi også med blandt andet Nordania Finans.

Vi tilbyder finansiering både med og uden udbetaling, alt efter hvad du ønsker.