Køb og salg af brugte hybridbiler

Går du med tanker om at skifte til en hybridbil? Der er i den forbindelse mange ting, der er værd at være opmærksom på. Først og fremmest er der en masse fordele ved at udskifte den gamle benzin- eller dieselbil med en ny og mere moderne hybridbil. Her er b.la. tale om miljømæssige fordele, da en hybridbil er mere klimavenlig, mens der også er økonomiske fordele i form af en længere rækkevidde, billigere afgifter, bedre brændstoføkonomi, særlige fradrag og mindre støjudledning.

Ønsker du at sælge din hybridbil?

Vi har hos NBC-biler mere end 20 års erfaring med salg af brugte biler, hvorfor vi altid står klar til at hjælpe dig med vores ekspertise på området. Det er i høj grad mindre biler, som er mere økonomiske samt familiebiler, som har flere gode leveår tilbage, som der er størst succes med at sælge videre. Vi opkøber hybridbiler fra både private og erhvervsdrivende fra hele landet, hvad end du selv afleverer bilen hos os, eller hvis vi skal komme og besigtige samt hente den hos dig. Det vigtigste for os er, at alle parter gør en god handel, og at vores kunder er glade og tilfredse. Vi ordner alt det praktiske såsom omregistrering, forsikringer og tilmeldinger.

Ønsker du at købe en brugt hybridbil?

Der er flere forskellige forhold, som du skal være klar over, før du køber en brugt hybridbil. Det drejer sig i første omgang om, hvilken type af hybridbil, som du ønsker dig. Det kan både være en mild-hybrid, en hybrid eller en plug-in hybrid. Desuden anbefales det altid at være opmærksom på, at serviceeftersyn og garantien er i orden, hvilket der altid er garanti for hos NBC-biler i Hillerød. Har du brug for råd, vejledning eller andet i forbindelse med et køb, kan vi altid kontaktes på tlf.: +45 48 250 250 eller via mail: info@nbcbiler.dk

Se vores udvalg af biler til salg

Hybrid bil

Få en god bilfinansiering hos os!

Ved køb af din nye bil, kan du få købet finansieret hos os. Vi har i mange år samarbejdet med en af markedets førende inden for finansiering af biler, Santander. Derudover samarbejder vi også med blandt andet Nordania Finans.

Vi tilbyder finansiering både med og uden udbetaling, alt efter hvad du ønsker.