Bliv godt kørende med god dækservice

Er dækkene ved at være slidte, så er du velkommen til at se vores store udvalg af både sommer, vinter og helårsdæk. Du kan ligeledes finde alu- og stålfælge, som kan leveres på komplette hjul, eller som løse enheder. Det er helt op til dig, alt efter hvad du ønsker.

Vi har på vores shop-in-shop alle dækmærker lige fra MichelinContinental til Goodyear.

Lad dine dæk overnatte hos os!

Er pladsen trang i din garage eller bor du i en mindre bolig, så lad os opbevare dine dæk indtil det er tid til at finde dem frem igen. Ønsker du vores hjælp til montering eller afbalancering af dine dæk, stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed for dig - det kalder vi god dækservice.

Bestil allerede nu

Via vores online shop kan du netop nu bestille de dæk, som du ønsker at få dem leveret direkte hjem til din garage eller hoveddør. Vi leverer nye dæk og fælge til hele Danmark, mens vores autoværksted og biludstilling har hjemme i Hillerød, Nordsjælland. Har du spørgsmål angående dæk, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon: +45 48 250 250, eller på mail: info@nbcbiler.dk.

Bil i sneen

 

 

Bridgestone bildæk

Få en god bilfinansiering hos os!

Ved køb af din nye bil, kan du få købet finansieret hos os. Vi har i mange år samarbejdet med en af markedets førende inden for finansiering af biler, Santander. Derudover samarbejder vi også med blandt andet Nordania Finans.

Vi tilbyder finansiering både med og uden udbetaling, alt efter hvad du ønsker.