Nordsjællands bedste brugtvognscenter!

NBC Biler blev etableret i 2003 af Jan Johnstad og Martin Parelius, som begge havde en fortid hos Toyota i Hillerød som henholdsvis direktør, salgskonsulent og mekaniker.

Med mange år i branchen står det klart – vi ønsker at blive Nordsjællands bedste brugtvognscenter. Vi ønsker ikke at blive den største, men vi ønsker at blive de bedste til det vi gør, både for os selv men også for dig som kunde.

Kunderne er i fokus

Med omkring 10 ansatte, har vi fokus på en god og jordnær kundekontakt. Vi bruger meget tid på vores kunder og vi ønsker at give dem den tid, som de har brug for. Vi går derfor ikke på kompromis med rådgivningen i vores brugtvognscenter. Fleksibel rådgivning er også en af de faktorer, som mange af vores kunder gør brug af. Vores salgsteam er altid til rådighed ved telefonen fra kl. 06.00-24.00 alle hverdage. Herved kan vi hjælpe dig, når du har tid.

Med fokus på at skabe en hyggelig atmosfære, hvor alle er velkomne både unge som ældre, private og erhvervsdrivende har vi altid biler til ethvert formål – vi fokuserer primært på mindre, økonomiske biler og familiebiler, der ligger i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Vigtigst af alt, stræber vi altid efter en god handel for begge parter.

Vi står til rådighed for dig!

Med hovedsæde i Hillerød i Nordsjælland har vi gennem mange års erfaring fået en stor kundeskare ikke blot på Sjælland, men også i det meste af Jylland. Med et besøg hos os ønsker vi at give dig en oplevelse bedre end den du havde forventet – så vi kan fortsætte et godt samarbejde.

Vi bygger vores brugtvognscenter på ærlighed, højt fagligt niveau og individuel rådgivning. Vores medarbejderstab er nøje udvalgt, så du som kunde hos os får udført et professionelt arbejde. Hvis du leder efter brugte biler, så er du kommet til det rigtige sted.

Biler købes også.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.  

Privatlivspolitik

I kraft af den nye lovgivning vedrørende privatlivspolitik, har i vi lavet en række tiltag i butikken for at passe bedre på dine personlige oplysninger. Alle personfølsomme dokumenter håndteres i lukkede mapper og låses inde i butikkens lukketid. F.eks. benytter vi afleveringsmapper til faktura, slutseddel og midlertidige registreringsattest. På den måde er kundernes personfølsomme data aldrig blottet, end heller ikke på afleveringsdagen. 

Vi har opsat en stand med en god gammeldags makuleringsmaskine hvor vi strimler personfølsomme dokumenter som ikke længere anvendes. Spørgsmål om privatlivspolitik rettes til salgsafdelingen på telefon: 48 250 250

 

Medarbejdere

Indehavere af NBC Biler

Jan Johnstad

Indehaver

Er den ene af de to indhavere af NBC Biler. Jan begyndte som tøjhandler. I 1978 købte Jan Toyota Hillerød.

Martin Parelius

Indehaver

Martin er udlært mekaniker og begyndte som salgskonsulent hos Toyota Hillerød i 1993.

Kontaktinformationer:

+45 48 220 030 mp@nbcbiler.dk

Salgsafdeling

Torben Uldahl

Salgskonsulent

Tidligere udlært mekaniker og har tidligere arbejdet i brugtvognsforretning. Torben begyndte som salgskonsulent hos Toyota Hillerød i 2000.

Kontaktinformationer:

+45 24 226 220 tu@nbcbiler.dk

Værksted

Valentin Georgiev

Mekaniker

Anders Møllebro

Mekaniker

Indskrivning, Tekniker/Mekaniker & værkfører

Kontaktinformationer:

+45 48 220 035 am@nbcbiler.dk

Asbjørn Hansen

Mekaniker

Få en god bilfinansiering hos os!

Ved køb af din nye bil, kan du få købet finansieret hos os. Vi har i mange år samarbejdet med en af markedets førende inden for finansiering af biler, Santander. Derudover samarbejder vi også med blandt andet Nordania Finans.

Vi tilbyder finansiering både med og uden udbetaling, alt efter hvad du ønsker.