Autoreparationer på værkstedet i Hillerød

Vi er et mindre brugtvognscenter på omkring 10 medarbejdere, herved kan vi give dig som kunde en god service i hyggelige omgivelser samtidig med, at vi fikser din bil.

Service og autoreparationer af alle bilmærker

Vi er hos NBC Biler specialiseret i, at udføre serviceeftersyn, klargøring til syn og reparationer på alle bilmærker. Vores mekanikere bliver alle løbende efteruddannet for, at kunne følge med udviklingen. Der sker hele tiden ændringer i teknologien, reservedele mm, og du er derfor garanteret den nyeste viden, inden for netop dit bilmærke, så den overholder producentens forskrifter.

Har du brug for en god mekaniker?

vores værksted kan du få tilkoblet en fast mekaniker, hver gang du skal have udført autoreparationer på din bil. Dette kan for nogen af vores kunder give en ekstra tryghed i, at mekanikeren kender bilens historie og skadehistorik. Vi kan lide at bruge tid på vores kunder, derfor sørger vi altid for, at du får en god oplevelse når vi besøger os.

Vores største kundegruppe kommer fra Nordsjælland, men vi har serviceret både leasing biler og brugte biler til det meste af Sjælland.

Få en god bilfinansiering hos os!

Ved køb af din nye bil, kan du få købet finansieret hos os. Vi har i mange år samarbejdet med en af markedets førende inden for finansiering af biler, Santander. Derudover samarbejder vi også med blandt andet Nordania Finans.

Vi tilbyder finansiering både med og uden udbetaling, alt efter hvad du ønsker.

Udviklet af: Søgemedier | Cookiepolitik