Når uheldet er ude!

Vi har hos NBC Biler mange års samarbejde med et eksternt værksted, som kan reparere alle former for forsikringsskader og vi samarbejder med alle forsikringsselskaber. Grundet vores mange års samarbejde, kan vi herved stå inden for deres arbejde, og hjælper dig gerne med at tage den første kontakt.

Skadesværkstedet laver forsikringsskader på alle bilmærker, og hjælper dig godt igennem hele skadesprocessen, hvilket blandt andet kan bestå af:

  • Kontakt til forsikringsselskabet
  • Taksering af din bil
  • Udbedring af skaderne og evt. malerarbejde

I samarbejdet med skadesværkstedet udsteder vi altid en gratis lånebil ved kasko skader, så du bliver påvirket mindst muligt i din hverdag.

Få din bil på ret køl igen

Skadeværkstedet har professionelle mekanikere og pladesmede, der frem for alt har fokus på at genetablere kollisionszoner og sikkerhedsudstyr efter bilproducentens anvisninger. Når skaderne er udbedret efter anvisningerne, bliver bilen igen dækket af rustgarantien. 

Derudover sørger mekanikerne også for at udbedre den kosmetiske del for at opretholde brugtvognsprisen.

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores samarbejde med værkstedet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 48 250 250. Vi udfører almindeligt serviceeftersyn, autoreparationer og salg af brugte biler i vores bilcenter i Hillerød i Nordsjælland. 

Få en god bilfinansiering hos os!

Ved køb af din nye bil, kan du få købet finansieret hos os. Vi har i mange år samarbejdet med en af markedets førende inden for finansiering af biler, Santander. Derudover samarbejder vi også med blandt andet Nordania Finans.

Vi tilbyder finansiering både med og uden udbetaling, alt efter hvad du ønsker.