Få et årligt serviceeftersyn

Vi laver hos NBC Biler serviceeftersyn og autoreparationer på alle biler uanset bilmærke. Vi anbefaler, at du som minimum får lavet et serviceeftersyn en gang om året eller hvert andet år, alt efter hvad bilfabrikantens forskrifter lyder på.

Ved et serviceeftersyn følger vi altid de forskrifter, der er fra producentens side. Vores automekanikere bliver løbende efteruddannet, for at kunne følge med udviklingen så vi er opdateret, inden for alle bilmærker. Når vi foretager service af biler, består det overordnet set af en gennemgang af følgende:

  • Kontrol af det elektroniske system og opdatering heraf
  • Kontrol af bremser
  • Kontrol af lys og lygter
  • Kontrol af dæk og dæktryk
  • Kontrol af alle signalapparater
  • Kontrol af bilens sikkerhed (sikkerhedsseler, airbags mm.) 

Det er vigtigt, at bilen overholder serviceaftalerne for at opretholde fabriksgarantien. Hvis servicen er overholdt kan du også, ved et eventuelt salg, få mere for bilen.

Vi hjælper med at holde dig kørende!

Din sikkerhed er vigtig for os, derfor sætter vi altid god tid af til dig, når du kommer forbi med din bil til et serviceeftersyn. Din bil bliver altid tjekket grundigt igennem, så du igen kan føle dig tryg til at køre videre. Ved større autoreparationer, kontakter vi dig altid inden vi udbedrer skaden.

Du kan få service af din bil på vores værksted i Hillerød, Nordsjælland. Ønsker du at bestille tid er du velkommen til at kontakte os på telefon: +45 48 250 250, eller på mail: info@nbcbiler.dk, så finder vi en tid når det passer dig.

Få en god bilfinansiering hos os!

Ved køb af din nye bil, kan du få købet finansieret hos os. Vi har i mange år samarbejdet med en af markedets førende inden for finansiering af biler, Santander. Derudover samarbejder vi også med blandt andet Nordania Finans.

Vi tilbyder finansiering både med og uden udbetaling, alt efter hvad du ønsker.