NBC Biler er stolte af at kunne tilbyde One2move biludlejning til vores kunder.

One2move er kendt for et stort udvalg af pålidelige biler til konkurrencedygtige priser, og med vores samarbejde kan vi nu tilbyde vores kunder udlejningsbiler til ethvert formål.

Vores sortiment af udlejningsbiler dækker alle behov; lige fra små økonomibiler og store familiebiler til vare-og flyttevogne. One2moves enkle og bekvemme bookingproces gør det let for dig at leje en bil, og med deres personlige service og fleksible løsninger, er du garanteret den bedste kundeoplevelse.

Vores erfarne og venlige personale, er altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige bil.
Uanset om det er til forretningsrejse, flytning eller en ferie med familien.

Lej en bil fra NBC Biler gennem One2move i dag, og oplev den frihed og fleksibilitet, du får med en lejebil fra os. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

FAQ

Hvordan lejer jeg en bil hos NCB-biler?

  • Du skal følge linket til vores afdeling hos one2move hvor du kan finde alle vores lejebiler, linket finder du under biludlejning.

Hvad koster det at leje en bil?

  • Det varierer ud fra hvilken type bil du skal bruge. Små personbiler starter typisk fra 249kr pr. dag og mellemklassebiler starter fra 299kr pr. dag. Derudover har vi også varevogne og flyttebiler som starter fra 549kr pr. dag.

Hvordan betaler jeg for min lejebil?

  • Der reserveres et beløb når du booker lejebilen online. Pengene bliver trukket når lejeperioden er ovre og køretøjet er leveret tilbage.

Hvad er inkluderet i lejeprisen?

  • Prisen inkluderer lejebilen + 100km kørsel om dagen. Det er muligt at tilkøbe flere kilometer.

Hvad er afhentnings- og afleveringsproceduren?

  • Du afhenter køretøjet på den dag og tidspunkt den er booket til. Afhentning sker i forretningen hvor du får udleveret nøglerne og underskrevet lejekontrakt. Du kan kun afhente inden for forretningens åbningstider. Det er muligt at aflevere uden for åbningstiden, her sætte du bilen ude foran forretningen og smider nøglerne i nøgleindkastet ved indgangen.

Må jeg køre på ferie i en lejet bil?

  • Det må du gerne det koster 70kr. ekstra om dagen at køre uden for landets grænser, vær opmærksom på at du har tilvalgt nok kilometer til at kunne nå frem og tilbage.

 

Få en god bilfinansiering hos os!

Ved køb af din nye bil, kan du få købet finansieret hos os. Vi har i mange år samarbejdet med en af markedets førende inden for finansiering af biler, Santander. Derudover samarbejder vi også med blandt andet Nordania Finans.

Vi tilbyder finansiering både med og uden udbetaling, alt efter hvad du ønsker.